Kerkstraat 204

1017 GV Amsterdam

+31 (0)20 624 2939 info@pphp.nl LinkedIn

Onze Visie

PPHP: "Pleasant Places Happy People" is het motto en de doelstelling waarmee wij aan stedebouwkundige en architectonische projecten werken. Een betere wereld voor een beter leven.  

Dat er een verband is tussen Pleasant Places en Happy People blijkt wel uit het haast feestelijke enthousiasme waarmee het Java eiland wordt bewoond. Maar bijvoorbeeld ook uit de fan-mail die vanuit Sluseholmen-Kopenhagen wordt verstuurd, of de poëzie die een bewoonster van Leliënhuyze aan ‘’haar kasteel’’ wijdt.

Een ander voorbeeld is het Zaanse stadshuis dat in 2013 werd uitgeroepen tot beste kantoorgebouw. De ambtenaren die er werken vertellen steeds opnieuw hoe ongewoon prettig het er is. Ook de burgemeester van Leeuwarden is een van de Happy People, als hij zijn dankbaarheid uitspreekt over de manier waarop het wel heel grote provinciehuis is ingepast in zijn mooie binnenstad. De inwoners van Zaanstad bewijzen in hun verrassende en vrolijkmakende stadscentrum eveneens de relatie.

Deze enthousiaste reacties blijven ons geweldig motiveren om door te bouwen aan Pleasant Places. Wij zijn trouw aan deze opgave om samen met onze opdrachtgevers de wereld te verbeteren en het een fijnere plaats te maken met een mooie vrolijke toekomst. Plekken waar wij zelf ook zouden willen wonen of werken. Onze ontwerpen bieden een gepaste ontmoeting tussen bewoners en de omgeving, zodat deze tot in lengte van jaren van elkaar kunnen blijven genieten en samen een nieuwe geschiedenis maken in symbiose met de unieke eigenschappen van de locatie. De architectuur die wij nastreven ontspant, verfrist, vernieuwt, verrast en verbetert. Het gebouwde moet natuurlijk op haar plek vallen, de bewoner voelt zich er thuis en de omgeving is er trots op, Happy People.