Kerkstraat 204

1017 GV Amsterdam

+31 (0)20 624 2939 info@pphp.nl LinkedIn

PPHP introduceert nieuw managementteam

Datum: 19-10-2022

Architectenbureau PPHP heeft een nieuw managementteam benoemd. Het bureau, opgericht door Sjoerd Soeters in 1979, kende in de afgelopen decennia verschillende succesvolle samenwerkingen waarmee uiteenlopende en spraakmakende projecten zijn gerealiseerd. Vanaf dit najaar zullen drie ervaren medewerkers samen met hem leiding geven aan en het gezicht zijn van PPHP, Pleasant Places Happy People.

Maudy Dekkers is senior projectarchitect en gespecialiseerd in grootschalige woningbouwopgaves en herontwikkeling van stedelijke locaties. Sinds 2013 werkt ze met Sjoerd aan herkenbare sterke gebouwen binnen een fijnmazige voelbare stedenbouw. Afgelopen jaren heeft ze onder andere aan Holland Park en Schalkstad gewerkt. Nu is ze bezig met woningbouwontwikkeling ‘Hof van Saan’ in Diemen.

Hester Stuivenberg is sinds 2017 onderdeel van het team en werkt als projectarchitect aan complexe opgaven op het gebied van stedebouw en woningbouw. Een analytische en oplossingsgerichte kijk op de opgave is voor haar heel belangrijk, de zoektocht naar integrale oplossingen die resulteert in een levendige stad met een prettig woon- en leefklimaat. Zij werkte afgelopen jaren aan het stedebouwkundig plan voor Hof van Saan in Diemen en zowel het stedebouwkundige plan, als nu de architectonische uitwerking van de Peperstraat in Zaandam.

Marco Meijjer is al sinds 1999 een vertrouwd gezicht in het bureau. Met zijn jarenlange ervaring in de uitwerking van grootschalige woningbouw en utiliteitsprojecten tot particuliere woonhuizen en interieur, zorgt hij nu als senior projectleider en bouwkundig specialist voor de constante hoge kwaliteit in de technische uitwerking van de ontwerpen. De uitwerking van de meeste villa’s zijn van zijn hand maar ook de uitwerking van de bouwblokken in Holland Park, kasteel Oeverhuijze in ’s-Hertogenbosch en de uitbreiding van theater De Omval in Diemen.

Samen met Paul Beijeman, die vorig jaar als chef de bureau is gestart, vormen zij het managementteam dat de dagelijkse leiding van het bureau verzorgt. “Samen met onze 12 collega’s werken we met onze opdrachtgevers en in dialoog met de gebruikers aan gebouwen en stedelijke ontwikkelingen voor een duurzame en vrolijke toekomst!”