Kerkstraat 204

1017 GV Amsterdam

+31 (0)20 624 2939 info@pphp.nl LinkedIn

PPHP gaat stoppen

juli 2023

Recent heb ik moeten besluiten dat mijn bureau voor stedebouw en architectuur, Pleasant Places Happy People, gaat stoppen. Aanleiding zijn de onzekere omstandigheden waarin projecten stagneren, worden uitgesteld of beƫindigd. Het wordt steeds meer duidelijk dat de hele productieketen voor de woningbouw behoorlijk in de problemen komt en PPHP een kanarie in de kolenmijn is.

Voor alle lopende projecten worden met opdrachtgevers afspraken gemaakt over de afronding van werkzaamheden. Supervisorschappen over gebiedsontwikkelingen worden door mij voortgezet tot deze gereed zijn. Voor mijzelf maar niet minder voor het gehele team is het een enorme teleurstelling. Zij hebben hard gewerkt aan mooie projecten waarin ze heel veel ervaring in het vak hebben opgedaan en hebben bewezen goed om te kunnen gaan met complexe stedebouwkundige en architectonische projecten. Ik gun iedereen een inspirerende nieuwe werkplek in een van de bureaus waar de vooruitzichten nog wel gunstig zijn.

Namens PPHP dank ik allen, in en buiten de eigen organisatie, die een bijdrage hebben geleverd aan alle mooie projecten waar met zoveel plezier aan is gewerkt!

Sjoerd Soeters