Kerkstraat 204

1017 GV Amsterdam

+31 (0)20 624 2939 info@pphp.nl LinkedIn

Schalkstad, Haarlem

Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem wordt uitgebreid met 158 woningen, twee supermarkten, winkels en een openbare parkeergarage met circa 600 plaatsen. Dit alles wordt gerealiseerd op het Floridaplein en een groot gedeelte van het Californiëplein. Het resterende deel van het bestaande parkeerterrein wordt een nieuw marktplein met een hoogwaardige openbare ruimte. In combinatie met de al eerder aangekondigde bioscoop en extra winkelruimte zorgt dit voor een enorme impuls!

De bouw is in 2019 van start gegaan en zal binnen aanzienbare tijd worden opgeleverd.

  • Projectontwikkelaar: AM B.V.
  • Aannemer: BAM Wonen

Gouwpark, Zaandam

Op de locatie van het voormalige ziekenhuis van Zaandam wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe woonwijk Gouwpark. Voor het project was het uitgangspunt om het nieuwe Zaans Medisch Centrum te verbinden met het groen van de Heemtuin en het plangebied te laten aansluiten op de context. Daarbinnen is een openbare ruimte ontworpen die ruimte biedt aan verschillende soorten woningen, van kadewoningen tot appartementen.

De bouw is gestart in het tweede kwartaal van 2020 en er wordt naar gestreefd om het gebied in het eerste kwartaal van 2022 op te kunnen leveren.

  • Projectontwikkelaar: HSB Ontwikkeling & Wilma Wonen
  • Aannemer: HSB Bouw

Heesterburgh, Den Bosch

Heesterburgh vormt samen met Oeverhuyze het sluitstuk van de ontwikkeling van Haverleij. Het plan, gebaseerd op een idyllisch Frans burchtdorp, biedt een gevarieerd woonprogramma met grondgebonden woningen en een burcht. Heesterburgh wordt toegevoegd aan een prachtig landschap, waar reeds al zeven kastelen en een slot gerealiseerd zijn. PPHP ontwierp de burcht binnen het plan, de woonhuizen zijn ontworpen door Mulleners & Mulleners.

De start van de bouw heeft plaatsgevonden in het eerste kwartaal van 2020 en wordt naar verwachting in het 4e kwartaal van dit jaar opgeleverd.

  • Projectontwikkelaar: Heijmans Vastgoed B.V.
  • Aannemer: Heijmans Woningbouw B.V.
Meer informatie over dit project?