Kerkstraat 204

1017 GV Amsterdam

+31 (0)20 624 2939 info@pphp.nl

Soeters continueert vernieuwingsslag met Mollink als partner PPHP

Amsterdam - Sjoerd Soeters en Joep Mollink (voorheen MOPET architecten) bundelen per 1 januari 2019 de krachten onder de naam Mollink Soeters PPHP.

Met deze stap gaan zij samen werken aan architectonische- en stedenbouwkundige ontwerpen onder het motto van PPHP: Pleasant Places Happy People, waarin de menselijke maat, het menselijke welbevinden en daarmee een gelukkige samenleving de hoofddoelstellingen zijn.

Sjoerd Soeters is bekend als architect / stedenbouwkundige van onder meer Inverdan (Zaandam), Java-eiland (Amsterdam), Holland Park (Diemen), Johan Cruijff ArenA (Amsterdam) en Provinciehuis (Leeuwarden).

Joep Mollink begon zijn carrière ooit bij Sjoerd Soeters als junior en bewees zich daarna met zijn eigen bureau MOPET via ontwerpen als This is Holland (Amsterdam-Noord), woningbouw toren Carpe Diem in Holland park (Diemen), Villa Prinsenbolwerk (Haarlem), Brass House (IJburg) en Set- en Voorzieningengebouw Noord-Zuidlijn (Amsterdam). Hij keert nu met een schat aan ervaring als partner PPHP, compleet met zijn team, terug aan de Kerkstraat.

De overeenkomst in opvatting, in combinatie met het complementaire karakter van hun ervaring, stelt Sjoerd Soeters en Joep Mollink in staat met een versterkt elan voort te bouwen aan hun oeuvre en de bureauorganisatie te verstevigen.

De werklocatie aan de Kerkstraat te Amsterdam blijft ongewijzigd. Walther Kloet geeft als directeur leiding aan de organisatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Walther Kloet.